Motorové píly pre lesníctvo

Nenahradiťeľné pre lesníctvo sú silné motorové píly STIHL výkonovej triedy do 6,4 kW. Robustná motorová píla, ľahko ovládateľná a pritom ani gram naviac: to je základ úspechu vysokovýkonných profesionálnych píl STIHL pri prerezávke, ako aj pri stínaní silných stromov. Špeciálne vyvinuté pre extrémne zaťaženie, presvedčia pri práci svojou silou a komfortom. Profesionálne píly môžete dostať ako základnú verziu, alebo aj s katalyzátorom, vyhrievaním rukoväte, predhrievaním karburátora, prípadne s rýchlonapínaním reťaze.

Motorová píla STIHL MS 241 C-M
M-Tronic ako štandardná výbava. Množstvo paliva je elektronicky regulované a automaticky prispôsobené podmienkam prostredia. To znamená, že motorová píla dosahuje najvyšší výkon za akýchkoľvek klimatických podmienok, bez manuálneho nastavovania karburátora. HD2 filter s dlhou životnosťou. Nastaviteľné olejové čerpadlo, profesionálny antivibračný systém, jednodielny kryt motora s troma rýchlouzávermi.
749,00 €
Motorová píla STIHL MS 261
Veľmi ľahká, kompaktná a výkonná profesionálna motorová píla. Rýchla, s vysokou priechodnosťou do dreva, s intervalom čistenia filtra až 5x dlhším v porovnaní s MS 260. HD2 vzduchový filter s jednoduchým čistením, nastaviteľné olejové čerpadlo a praktické detaily prevedenia, ako napr. výfuk z nehrdzavejúcej ocele, matice zabezpečené proti strate na kryte reťazového kolieska a iné. 
Motorová píla STIHL MS 261 C-M
Veľmi ľahká, kompaktná a výkonná profesionálna motorová píla. Rýchla, s vysokou priechodnosťou do dreva, s intervalom čistenia filtra až 5x dlhším v porovnaní s MS 260. HD2 vzduchový filter s jednoduchým čistením, nastaviteľné olejové čerpadlo a praktické detaily prevedenia, ako napr. výfuk z nehrdzavejúcej ocele, matice zabezpečené proti strate na kryte reťazového kolieskaa iné.Technológia M-Tronic. 
Motorová píla STIHL MS 261 C-M VW
Veľmi ľahká, kompaktná a výkonná profesionálna motorová píla. Rýchla, s vysokou priechodnosťou do dreva, s intervalom čistenia filtra až 5x dlhším v porovnaní s MS 260. HD2 vzduchový filter s jednoduchým čistením, nastaviteľné olejové čerpadlo a praktické detaily prevedenia, ako napr. výfuk z nehrdzavejúcej ocele, matice zabezpečené proti strate na kryte reťazového kolieska, alebo jednodielny kryt motora. 
Motorová píla STIHL MS 362
Mimoriadne spoľahlivá, silná motorová píla s inovačnou, palivo šetriacou koncepciou motora s malým podielom splodín, dlhodobým systémom vzduchového filtra a s mnohými komfortnými prvkami výbavy. Ideálna pre dlhotrvajúce rezanie pri ťažbe dreva. Až o 20% menšia spotreba paliva a až o 50% nižšie splodiny spaľovania v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi bez technológie 2-MIX. 
949,00 €
Motorová píla STIHL MS 362 C-M
Mimoriadne spoľahlivá, silná motorová píla s inovačnou, palivo šetriacou koncepciou motora s malým podielom splodín, dlhodobým systémom vzduchového filtra a s mnohými komfortnými prvkami výbavy. Ideálna pre dlhotrvajúce rezanie pri ťažbe dreva. Až o 20% menšia spotreba paliva a až o 50% nižšie splodiny spaľovania v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi bez technológie 2-MIX. Technológia motora STIHL M-Tronic. 
999,00 €
Motorová píla STIHL MS 400 C-M
Prvá motorová píla na svete s magnéziovým piestom, pre dosiahnutie skvelého pomeru výkonu a hmotnosti (1,45 kw/kg). Silný výkonný motor 4kW s vysokým krútiacim momentom (4.1 Nm). Vysoká odolnosť, perfektná akcelrácia. Technológioa M-Tronic 3.0 s kalibráciou pre jednoduchú obsluhu, štart a prácu za každého počasia. Ideálna pre prácu v lese na stínanie a odvetvovanie, v záhradkárstve, na stavbe pri výrobe drevostavieb. Až o 20% menšia spotreba paliva a až o 50% nižšie emisie.
1 099,00 €
Motorová píla STIHL MS 462
Nový model motorovej píly STIHL pre lesníctvo s revolučnými parametrami. Najľahšia profesionálna píla v kategórii 70 cm³: iba 6,0 kg s výkonom 4,4 kW. Moderná, nízkovibračná píla s vysokým výkonom a s motorom 2-MIX, na práce v lesníctve, pri vyvetvovaní stromov a poľnohospodárstve. Zlepšená ergonómia, vylepšený filtračný systém a olejové čerpadlo. Zlepšený pomer výkonu a hmotnosti. 
1 099,00 €
Motorová píla STIHL MS 462 C-M
Model motorovej píly STIHL pre lesníctvo s revolučnými parametrami. Najľahšia profesionálna píla v kategórii 70 cm³: iba 6,0 kg s výkonom 4,4 kW. Moderná, nízkovibračná píla s vysokým výkonom a s motorom 2-MIX, na práce v lesníctve, pri vyvetvovaní stromov a poľnohospodárstve. Zlepšená ergonómia, vylepšený filtračný systém a olejové čerpadlo. Zlepšený pomer výkonu a hmotnosti. 
1 149,00 €
Motorová píla STIHL MS 462 C-M VW
Moderná píla s vysokým výkonom a s motorom 2-MIX, na práce v lesníctve, pri vyvetvovaní stromov a poľnohospodárstve. Vylepšený filtračný systém a olejové čerpadlo. Zlepšený pomer výkonu a hmotnosti. Vhodná na ťažbu silných stromov. Technológia motora STIHL M-Tronic. Navyše s vyhrievanou rukoväťou a vyhrievaným karburátorom pre pohodlnú prácu aj pri nízkych teplotách. 
1 199,00 €
Motorová píla STIHL MS 462 C-M R
Záchranárska verzia výkonnej motorovej píly MS 462. Mohutná sila spolu s reťazou Rapid Duro R sa prehryzie aj cez nepriestrelné sklo, oceľový plech do hr. 0,8 mm, drevo, strešné krytiny a izolácie. Vďaka tomu je neoddeliteľným pomocníkom pri zachraňovaní ľudských životov a majetku pre záchranné zbory.
1 499,00 €
Motorová píla STIHL MS 500i
Prvá motorová píla na svete s elektronicky riadeným vstrekovaním (bez karburátora). Pílou MS 500i prichádza STIHL s novou érou reťazových píl. Technológia prináša rýchlu akceleráciu, extrémne vysoký výkon a minimalizovanú hmotnosť. Pomer výkonu na jednotku hmotnosti je 1,24 kg/kW!! Reťaz dosiahne rýchlosť z 0 na 100 km/h za neuveriteľných 0,25 s. 
1 399,00 €
Motorová píla STIHL MS 500i W
Prvá motorová píla na svete s elektronicky riadeným vstrekovaním (bez karburátora). Pílou MS 500i prichádza STIHL s novou érou reťazových píl. Technológia prináša rýchlu akceleráciu, extrémne vysoký výkon a minimalizovanú hmotnosť. Pomer výkonu na jednotku hmotnosti je 1,24 kg/kW! Reťaz dosiahne rýchlosť z 0 na 100 km/h za neuveriteľných 0,25 s. S vyhrievaním rukoväte. 
1 499,00 €
Motorová píla STIHL MS 661
STIHL MS 661 reťazová píla je vybavená najmodernejšou technológiou pre vynikajúci výkon. Váži iba 7,4 kg a s pôsobivým výkonom 5,4 kW sa môže pochváliť výborným pomerom výkonu k hmotnosti. Vzhľadom k tomu, že to nie je len sila, ktorá sa počíta pri ťažbe veľkých priemerov dreva, ale tiež každý gram hmotnosti, uľahčuje to prácu aj tým najskúsenejším profesionálom. 
1 199,00 €
Motorová píla STIHL MS 661 C-M
STIHL MS 661 C-M reťazová píla je vybavená najmodernejšou technológiou pre vynikajúci výkon. Váži iba 7,4 kg a s pôsobivým výkonom 5,4 kW sa môže pochváliť výborným pomerom výkonu k hmotnosti. Vzhľadom k tomu, že to nie je len sila, ktorá sa počíta pri ťažbe veľkých priemerov dreva, ale tiež každý gram hmotnosti, uľahčuje to prácu aj tým najskúsenejším profesionálom.
1 249,00 €
Motorová píla STIHL MS 661 C-M W
TIHL MS 661 reťazová píla je vybavená najmodernejšou technológiou pre vynikajúci výkon. Váži iba 7,4 kg a s pôsobivým výkonom 5,4 kW sa môže pochváliť výborným pomerom výkonu k hmotnosti. Vzhľadom k tomu, že to nie je len sila, ktorá sa počíta pri ťažbe veľkých priemerov dreva, ale tiež každý gram hmotnosti, uľahčuje to prácu aj tým najskúsenejším profesionálom. Model s vyhrievanými rukoväťmi. 
1 299,00 €